19 Eylül 2015 Cumartesi

Wolf Rush - Kurt Akını Taktikleri







  1. Kurtlardan psişik, dretnot ve mistik olmadığında tepelerine zıplayarak yada eğilerek fazla zarar görmeden kurtları rahatça öldürebilirsiniz ve tepelerindeyken kafa çekme oranınız fazladır.






  1. AAA12, Makineli tüfekler ve Uzas gibi silahları sıklıkla seçin.
  2. Mola vermeniz gerektiğinde eğer kurtlardan psişik, dretnot ve mistik yoksa yüksek yerlere çıkabilirsiniz, sürekli yürüyün varsalarda.
  3. Merminiz bittiğinde cephaneden kurşun çekmenize rağmen yetmiyorsa kurtlardan düşen çantalardan kurşun elde edebilirsiniz.
  4. Eğer kurtlar sizi insanken sıkıştırdıysa, öncelikle zıplayarak kaçmaya çalışın olmuyorsa ekipmanlı veya özel karakter iseniz ve canınız çoksa yere el bombası veya mavi bomba atın ve açılan boşluktan kurda dönüşün, hızlı olun!
  5. Kurt iken sıkıştıysanız ve top atma özelliğiniz var ise yere top atın ve kurtları öldürün :d





  • Bildiğiniz veya alışık olduğunuz yerleri sık sık kullanın bilmediğiniz yerlerde dikkatli olun, bunun gibi tuzaklara sık sık takılabilirsiniz :)







  • Kurtlarla aranızda belli bir mesafe olsun yoksa kurtlar birbirinin içine girdiğinde bir süre pençe veya kurşun geçirmez oluyorlar bunu önlemenin tek yolu arada mesafe bırakmaktır.







  • Cephaneye iki de bir gitmeyi sevmiyorsanız, bir tane silah seçin 2. elde ise aynı silahı seçmeyin, 3. elde ilk seçtiğiniz aynı silahı seçtiğinizde mermiler yenilenmiş olacak hemde cephaneye gitmeden. İster 2 silah slotuna farklı silahlar koyun ister aynı silahları koyun fark etmez ;)  (1. Resim ; Kurşun harcandı, 2. Resim ; Başka bir silah seçildi, 3. Resim ; İlk eldeki aynı silah seçildi, kurşunlar tam.) 

  • [ Bu özellik güç odasında aktif olmuyor.  ]





  • Rookie Box 5 dalgalık oyunda ve arcade oyunlarında gelir oyunu tamamen bitirmeniz gerek.
      






  • Intermediate Box 10 dalgalık oyunlarda gelir, 6. ve sonraki dalgalarda ölüp oyunu kaybetseniz bile gelir.






  • Expert Box 15 dalgalık oyunlarda gelir, 10. ve sonraki dalgalarda ölüp oyunu kaybetseniz bile gelir.






  • Kurt Hücumu Kutusu 10 dalgalık ve 15 dalgalık oyunu tamamen bitirip kazandığınızda gelir.