10 Ekim 2015 Cumartesi

Wolfteam Etkinliklere nasıl katılırım?

Günlük birçok verilen eşyalara sahip olmak için yapman gereken basit, üst panelden yıldıza tıklayın ;

Etkinliğe tıklayın ;
Günlük Etkinlik
 Ve istediğiniz etkinliğe katılın ;
Etkinlikler, Skorla kazan

Etkinlik Katılma

Skorla kazan etkinliğinde öldürme başına 1 skor kazanırsınız, etkinlikte belirlenen 15,25,50,100 ve 350 skor arası hedefler tamamlandığında hediyenizi hediye kutunuzda alabilirsiniz.

Oyun zamanı etkinliğinde 25 dk, 50 dk, 100 dk ve 240 dk arası hedefler etkinlikte belirlenir, belirnenen süre kadar oynadığınızda hediyenizi hediye kutunuzda alabilirsiniz. Kurt Avı ve Öğreticide oyun zamanı etkinliği geçerli değildir.

Hediyen Envanterde etkinliği ise belirlenen süre arasında oyuna giriş yaptığınızda yada oyunda olduğunuzda hediyeniz envanterinize gelir, bazen oyun içindeyken hediye gelmeyebilir, bunun için oyuna baştan girmeniz yada başka bir lobiye girmeniz bu sorunu düzeltir.

Giriş Etkinliği  belirlenen süre arasında oyuna giriş yaptığınızda yada oyunda olduğunuzda hediyeniz hediye kutunuza gelir, bazen oyun içindeyken hediye gelmeyebilir, bunun için oyuna baştan girmeniz yada başka bir lobiye girmeniz bu sorunu düzeltir.

Katılım Etkinliği oyunu her gün en az 2dk oynadığınızda belirlenen hediyeler hediye kutunuza gelir, 20 gün sürer, 20 hediye verilir toplam. Her güne 1 hediye düşer. Katılım etkinliği ayın 1'inde başlar, ay sonu biter, geç kalmanız halinde, ayın 12'sinde oyuna her gün 2 dk girmeniz durumunda 20. günün hediyesini kaçırabilirsiniz.

Alt kısımda bugünü etkinliğini görebilirsiniz. Saat 11.00'den sonra etkinlikler yazılır.

Sayfayı Beğen, Abone Ol. Bir şey kaybetmez, Kazanan Sen Olursun!
Facebook Sayfamız : http://www.facebook.com/fsharpmr3/
Youtube Kanalımız : http://www.youtube.com/channel/UCWBwW5SgBfsb_KJzyY9jw6w







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder