1 Aralık 2015 Salı

Security Alert Log Hatası, 0xE1090316, 0xE019100B error ve Çözümü.




Security Alert Log Hatası 0xE1090316

Security Alert Log Hatası 0xE019100B

XingCode 0xE019100B


Joygame'nin kullandığı güvenlik yazılımı XingCode3, uyarıyı ilk cümlede şöyle açıklamaktadır, 
"Oyunu oynadığınız sırada üçüncü taraf program çalıştığında hata oluşur. "

Nedenleri basit, arka planda çalışan herhangi bir program wolfteama zarar verebilecek nitelikte olduğunda bu hatayla karşılaşmanız büyük olasılık. Peki Ne yapabilirsiniz?

Öncelikle arka planda çalışan programları görev yöneticisinden tespit edin, Dosya indiriciler, dosya düzenleyiciler, tarayıcı eklentilerine kadar interneti kasabilecek, oyunda fps'yi düşürebilecek programlar risklidir. Bu yüzden xingcode bu programların çalışmasını istemez.

Sürücülerin güncel olması gerekir, güncel olmayan sürücüler oyunu kasabilir, oyun sırasında güncellemeler otomatik ise sürücüler kendini güncelleyebilir ve internet hızı düşebilir.

Vpn yani hotspot shield, ultra surf gibi programlar kullanıyorsanız, dns ayarlarınız otomatik değilse bağlantı sorunu yaşamanız olası olduğu için xingcode bu uyarıyı gösterebilir.

Eğer oyunu engelleyen program varsa antivirüs, windows güvenlik duvarı gibi oyunu güvenli olarak işaretleyin her ikisinide veya devre dışı bırakın.

Eğer yakın zamanda daha önceden "Geçersiz Sürüm" hatası almış biriyseniz, oyuna bilgisayardaki virüsler müdahele ediyor olabilir, antivirüs programıyla taramayı deneyin.

CCleaner kullanarak gereksiz dosyalardan kurtulun.

Ücretsiz antivirüs programları ;
Avast Free Antivirus


360 Total Security








Sayfayı Beğen, Abone Ol. Bir şey kaybetmez, Kazanan Sen Olursun!
Facebook Sayfamız : http://www.facebook.com/fsharpmr3/
Youtube Kanalımız : http://www.youtube.com/channel/UCWBwW5SgBfsb_KJzyY9jw6w


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder